Saturday, August 13, 2005

The End Of The First Block..


Alhamdulillah, dah selamat habis all the 5 sub-postings in Specialized Posting. Next week is the revision week and our exam will be on 22nd of August 2005. Monday ade viva Dermatology so kena le prepare dari awal.. Overall, saye rase seronok ngan this block, especially being in group C5 yang for me, banyak stimulate my mind to think wisely, logically and being sharing and caring.. Credits to Una, Shade, Kamarul, Wazir and Fakar for being such a wonderful mates.. I can never forget all your tributes and help, guys...although there is 'something' not really good happened but all in all, we managed to benefit each other right?! Harapnye Allah akan berkati ilmu dan ukhuwwah persahabatan yang terjalin dalam masa yang agak singkat nih sebab I personally feel unease with the current situation..what's wrong, friends?! And after such a long period I don't shed tears in the name of friendship, at last, on the last day in Radiology posting after the post-test, i cried..yang malunye, Kam, Wazir and Fakar pon nampak air mata saye yang jadi sangat murah hari tu..hermmm...saye ke yang salah? Takpelah...

Tetiba hilang mood untuk meneruskan penulisan..lain kali je lah saye sambung...

4 comments:

Anonymous said...

napa xde gambo aku ni neng?
huhu ni yg jeles ni..

asma'

Hanin Farhana said...

erk..ok ok, nanti saye taruk plak yang ade gambar awak...sabo sabo..nak viva nih..

aserque said...

wah.. cantek nyer wanita yg berbeg purple tuh... uhuuhuhuh

err..personally, i think it's not wrong to be a little emotional, on the last day of being together.. it's normal, i think... if i were you i might do the same thing.. in fact when i was left alone, in my current batch, i cried a lot..to think it again, there's no point, right? baka na atashi wa...but at least that will lessen your burden.. and if you are in pain, you can count on me.. i can administer you some analgesic.. hehe joudan..joudan.. if you want someone to listen to your problem, i can lend you my ears, even bernanah2 skali pon aku dgr gak.. cheewwah.. huahaha

p/s segala kate2 jepon yg tak difahami bleh rujuk trus kpd aku...

uNa D'uNn said...

aah..suke group ngan korg2..sukeeeee...huhu..nak group ngan korg lagi..huhu..byk share..byk bincang..sukee...