Sunday, September 21, 2008

Finishing Ramadhan...






Assalamualaykum warahmatullah...

Dah masuk hujung Ramadhan.. Alhamdulillah, saye pon dah boleh sesuaikan diri dgn hidup kat Kuantan.. frankly, hidup sorang2 kat tempat yang jauh dari family nih memang mencabar.. especially bile jatuh sakit... huhuhuh! tapi itu le... masih ade yang sayang.. :)

Saye dalam posting Orthopaedics a.k.a bahagian Tulang and Patah-Riuk.. hehhe.. so far so good.. my first impression, takut le sebab dari HUKM yang penuh dgn facilities tetiba kena tukar ke hospital KKM yang tak tahu camane keadaannya.. but alhamdulillah, I managed to suit myself in the system quite fast.. maybe partly sebab ramai sgt houseman dalam department.. just imagine, Ortho saje ade almost 25 HOs.. huhu... and next Monday, 29th September, would be my first on-call day..

Ramadhan dah habis.. alhamdulillah, few good things happened.. saye bahagia.. :)

Selamat menghabiskan baki Ramadhan.. semoga berjumpa lagi dengan Ramadhan akan datang, dengan lebih bermakna..

p/s: boleh tak, tanak dah puasa sorang2..?? saye nak puasa and berbuka dgn seseorang...

5 comments:

Anonymous said...

alhamdulillah enti... dlm kesusahan, ada kesenangan.. dlm duka tu pasti akan ada bahagianya.
Indah sungguh perancangan allah.. moga terus bahagia.. insyaallah..

jaga diri bebaik.. ;)

aa

sHaHiedDaH said...

ermm.. bole ke tak nak gak..

Hanin Farhana said...

hehehe.. boleh shade.. hang carik le cepat2.. target aku, tahun depan aku tak nak puasa n berbuka sorang2.. syahdu tau..

Nadya said...

all the best ngah!

trexcic said...

hai kak hanin..pekabo?

wah..best betul target tu..rasenye saye pun dah beberapa kali ramadhan yang lepas target begitu (boleh tak? hahaha)