Sunday, April 17, 2005

Kejamnya...

Saye baru saje selesai menonton vcd Tak Bai..sekali lagi, air mata saye menitis. Kali ini penuh dengan rase dendam dan benci hinggakan dada saye rase penuh! Dahlah dengan hidung yang masih lagi block due to flu.. nasib baik jugak ade alasan demam selesema..takdelah kawan-kawan lain tertanya kenapa hidung saye merah dan mata berair pagi-pagi hari nih…:)

Sampai begitu sekali murahnye maruah org Islam sampai diperkotak-katikkan sedemikian rupa..selamba jek askar Thai tuh nak belasah, sepak terajang, pelangkong sesuka hati diorang… kalo kena kat diorang sendiri, baru padan muka..hati saye hanya mampu berdoa..

Ya Allah, Kau tunjukkanlah kuasa-Mu pada musuh-musuh Islam yang sengaja mencari padah... Kau lindungilah seluruh ummat Islam di serata dunia.. Kau berilah mereka kekuatan untuk memperoleh syahid, kurniakan mereka kesabaran yang tinggi supaya mereka masih teguh dengan keimanan terhadap-Mu.. Ya Allah, musnahkanlah kafir laknat yang terus-terusan mencabar-Mu…hancurkan mereka, Ya Allah…
Kurniakan aku hati yang sentiasa mengingati-Mu..supaya diriku ini tidak lupa untuk berdoa memohon keampunan dari-Mu…supaya lidah ini tidak kering mendoakan saudara seIslamku..supaya mindaku ini sentiasa teringat akan kebesaran-Mu…

….:(..so to all friends yang tgh baca blog saye nih, jgn lupa supaya mohon doa kepada Allah lindungi Muslimin semua dari kekejaman musuh-musuh Islam.. kalo nak mampu nak menyumbang wang, silakanlah… nak berjihad berperang melawan mereka, teruskanlah… tapi jangan lupa teruskan berdoa kerana doa merupakan kekuatan kite sebagai Muslim….Allahu akbar!

3 comments:

sHaHiedDaH said...

weih semakin ari, semakin mengancam blog ko nih.. ish tercabar den.. membuatkan aku akan terus menulis n menulish.. chaio

uNa D'uNn said...

insyaAllah..same2 kita doa..=>

Hanin Farhana said...

alehai shade...jgn cakap jek..kena le lawan sket..hehehe! anyway, harap our posts can benefit others as well..that's the purpose of having blog..well, on of the multiple causes le..