Tuesday, April 10, 2007

Nak Buku...


Saye nak satu buku...
Tajuk dia La Tahzan @ Jangan Bersedih...
Dah lama nak buku nih...
Kena kumpul duit nih...
Shade ke, Asma' ke, Asek ke...
Boleh ke nak request buku nih, for farewell gift??
he he he...

8 comments:

sHaHiedDaH said...

pergh.. apsal tak ckp siap2 kt indon dulu ada aku tgk wakaka.. okess nnti aku carik. janji.aku pulak nak keta SURIA as farewell gift bleh wakakaka (gelak sambil memegang perut dan berguling2)bole ah, bukannya aku nk suria tuh wakaka (gelak lagi smbil memegang jaw yg sudah lock)

Hanin Farhana said...

keta SURIA??? perghhh... aku pon guna keta kancil jek.. katalog keta SURIA boleh le aku bagi kat ko...
eheh.. tapi kalo nak SURIA tuh, tak bagi jugak kot... kena sepak laju-laju nih...

Anonymous said...

buku tu beli la kat SURIA klcc.. hahaha

Hanin Farhana said...

erk.. SURIA klcc? herm... Mr Sunshine, camane nih... dia suruh beli kat KL...

sHaHiedDaH said...

eh, pesal encik sunshine tu tak jwb ah? gerhana kah? wakakak...*gulp* (ops! takut lak kena sepak laju2)

Anonymous said...

SUNNY bakeri pon ada..takpun kat SUNway piramid.. takpun kat kafe SUNset...
hahaha

high high sun high
sun cow die tie

aserque said...

alamak.. arituh takmau pesan.. aku gi SURIA klcc.. ehehe

Anonymous said...

hanin, aku ade buku tu. nak? aku dah habis bace. kalau ko nak beli kat kl, xpayah le p klcc, aku beli kat kedai mamak je, dpt tawar lagi.
-fh- [fadhilah]