Sunday, May 17, 2009

Alhamdulillah...

Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaykum wbt..

Saye minta maaf sebab dah terlalu lama tak update.. banyak faktor2 ketidak-update-an blog nih.. kerja, wedding, on-call, kerja lagi... uhuhuhu.. anyway, yang penting sekali, saye dah kawen.. eheheheh!! Thanks for all frens yang datang mase majlis nikah n walimah saye.. sangat2 terharu bile tengok my frens datang segerombolan, walaupon dah lepas majlis bersanding pon.. uhuhuhu.. yang penting, dapat jumpa diorang..
Thousand thanks jugak pada Didi&Hawa and family, Shakirah n family, Ucu and fiancee.. kawan2 lama yang tak sempat saye jumpa hari tuh.. kehadiran anda semua sangat bermakna pada saye...

Sempat saye pergi honeymoon ke Pulau Perhentian.. the moment was so great.. priceless experience and memories with my beloved husband.. I love you..

And now, dah kembali ke Kuantan.. attending Induction Course for 2 weeks (from 14th to 28th May).. my sunshine went for works (sailing) to Singapore for 2 weeks.. Insya-Allah, we'll see each other another 2 weeks ye..

Photos mase nikah n wedding ceremonies tak banyak sebab kami mintak professional photographers amik gambar.. ade few je yang dalam personal cam. So nanti bile dah siap, i'll upload the rest okay?

5 comments:

Yat Ekhram said...

DR hanin,

welkam to married club & seaman wives :)

u both loooks so gorjes on ur wedding day aritu.
Tahniah!

Moga pasneh cepatla menjangkit kelab memboncet yaaa :D

Nadya said...

ngah congrats!sori xdpt pegi..confinement..neways..u looked gorjes(tgk dlm facebook wieza)

and..

baju sanding kite same laaaaaaaaa..sejibik sebijon..hahaha puteris la tuuu..ahahaha

Hanin Farhana said...

along : confinement?? hmmm... i sense something not good.. anyway, ye la long!! same la baju sanding kite.. yup, PUTERIS.. hehehhee..

yatt : thanks for coming.. huhuhu.. tak sangka dapat jumpa ngan yatt n hubby.. harap2 le cepat berjangkit jugak... hehehe..

sissomebody said...

kak...
tahniah tau...hope org berjaya ikut jejak langkah akk on nov nnt...:))

Mummy HS said...

hanin & suria,

tahniah dari kami. nak sgt pergi kenduri kat bangi tp last min tak dapat pergi.sorry sgt2. alhamdulillah dapat pergi mbsa walaupun tak lama dapat jumpa dan berkenalan dgn ahli baru batch kami ni.:)

moga berkekalan ke akhir hayat.insyaAllah kita jumpa lagi.