Monday, January 26, 2009

Maafkan Saya...






Bismillahirrahmanirrahim...

Assalamualaykum warahmatullah..

Herm.. Saye minta maaf sebab lama dah tak update.. Tiada alasan lain yang lebih sesuai selain daripada malas.. hehehe.. Takpelah, let us catch up with few things that had happened in my life..

1. Work
Paediatrics is not that bad.. memang penat and banyak kerja tapi still tolerable.. (Mr. Sunshine sure faham dgn perangai saye yg workaholic nih..)especially bile tgk muka all the kids nih... terubat balik.. comel sangat! hehehe.. tapi bile saye kena cucuk diorang, no mercy ye... hehehhe.. sebab as a doctor, kite nak make sure diorang sihat and kami sebagai perawat tak tertinggal anything yang boleh membuatkan kami salah diagnose.. that is why, cucuk tetap cucuk.. unless parents dia tak bagi, then we can't force..

2. Personal Life
Alhamdulillah, I'm counting days.. insya-Allah, saye jemput semua yang membaca blog saye nih untuk datang ke majlis saye nanti pada 9hb May 2009, di Dewan INSPEN, Bangi.. tolong bagi alamat ye kalo nak kad.. or just leave a message..

Erm... bila dah lepas satu perkara yang besar, yang lain semua menjadi remeh dan kecik je.. so, terlepas segala beban masalah saye selama ni.. :)

Dah le dulu.. Untuk warm up ni, kena siket2 je.. nama pon warm up.. hehehe... Take care all...

p/s : Doakan saye... Doakan saudara kite dia Palestine..

6 comments:

sHaHiedDaH said...

best..best.. suka

nway happy belated birthday..

aserque said...

hanin!!!!

sori terlmbt wish... sedar2 dah 28th... busy sgt sampai terlupa...
neway, congrats babe...

alamat aku:
scullbox82@yahoo.com.. hehe

alamat umah:
lot 8, tmn bakti, batu 4, jln kluang,
83000 batu pahat, johor.

anto eh...

FadHiLaH_ said...

tahniah hanin...

Anonymous said...

congrates n happy belated bday...

enti citer la pasal kuantan.. suspen btul la..

aa

sHaHiedDaH said...

tu ah neng, nak tau gak...

:: !zyan :: said...

tahniah k.hanin! =)