Tuesday, September 06, 2005

Sukarnya....

Susahnye untuk terima sesuatu yang hati sendiri tak mampu nak terima..
Sukarnye nak membuka pintu hati yang dah lama tertutup untuk 'perkara' yang sebegitu..
Saye mintak maaf..walaupon jiwa saye terseksa dengan tindakan itu, asalkan ade hati yang gembira, dah cukup bagi saye..
Takpelah...saye dah biase merasa tertekan, perasaan saye dah selalu dilukai..
Saye tak gembira dengan ape yang dah berlaku tapi apekan daya, bibir saye tak mampu nak suarakan ape yang hati saye rasekan...
Saye sedih.... =-/

8 comments:

Anonymous said...

Your blog is thorough If you have a weight issue, I'm sure you'd be interested in weight loss purchasing weight loss

Hanin Farhana said...

weight issue?? gimme a break..i'm underweight u know! i'm trying my best to put on weight and u're promoting me a weight loss product?! heheheh..wrong channel, buddy..

Anonymous said...

amendela anonymous ni.. kalo ade org yg tak bersetuju ngan si anonymous ni is me n umie (tau tak sape nih?) hmm i just happened to pass by.. i prob dont know much bout whats going on but all the same i hope ur ok pal.. take good care of yourself -#8-

Hanin Farhana said...

Mocque right?! hehehe...dah okay sket..thanx pal. Aku tahu mesti ko tak setuju ngan comment yang first tuh..

aserque said...

haha saper anonymous tu!! sure scam mails tuh... bongok giler.. kalau die post kat page aku tu logic la sket.. ni post kat hanin!ntah aper2..
naper hanin? you have a problem? mind sharing with others? (atashi? atashi? ^__^)mana la tau bleh kurang beban dikepala tuh..
*eyesburningwithhope*

asma' said...

silap besar la nak promote weight loss kat hanin!
lain la kalu kat org yg sehat walafiat mcm aku ni.. :lol:

moga enti tabah ek.. sy tatau aa nak kata per... sy tak reti nak console org :D
tp sy doakan smua kgkwn sy bhgia n dipermudahkan segala urusan d dunia n akhirat..

sHaHiedDaH said...

nak tau jugak!! hehe.. (sambil melompat2 dan menunjukkan muka nk menyebok)

Anonymous said...

-enti....
saya pernah terbaca somewhere... satu kata2 yg mungkin baik utk kita... "biarlah manusia menaruh benci, jangan Allah rasa murka dgn apa yg kita lakukan".. wpun sebaik2nya apa yg kita lakukan tu disukai Allah dan juga manusia... but sometimes we just can't choose both..